Automate your Marketing
with Womplify




 
Husna Humaira's FotoPage

By: Ibu Husna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-May-2012 09:20 Email | Share | | Bookmark
Rindunya...

Bonda humaira aka Ibu husna
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah...

Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp!

Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih...

Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www.facebook.com/ayu.pearl, namun...fp tetap segalanya...

Masa berlalu dan berubah, tapi saya tetap yg sama... cuma sudah ada pertambahan keluarga, dan lemaks di badan juga! hikssss...



Jumpa lagi...


Monday, 28-Jan-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
1st Prize Winner ???

 
 
 
View all 5 photos...
hmmm...terer tak husna? baru setahun lapan dah bleh solve crossword puzzle!
main tipu? hihi... sebenarnya ibu husna yg sibuk nak join contest tu...
apapun, aku just nak share pglmn manis ni dengan korg sume...n entry ni ibu dedicate khas untuk husna,bila dah besar nanti..blehla husna ingat ni sebagai salah satu kenangan manis husna...ok sayang anak ibu...



Quote:
ni la hamper worth RM300 yg menjadi rezeki husna tu..mmg mcm2 ada, tp byk barang baby..
hmm..alamatnya husna blehla hadiah kat adik dia nanti... uik? 'adik'??










Tamatlah sudah kisah Husna dengan hadiahnya... apa yg baik tu dtgnya dr Allah dan yg tak baik tu dr ibu Husna sendiri (yelah..husna kan belum cukup akal ! )...

Quote:
yg aku ni wat ayat skema sgt nape ntah...
pada sume kawan2 yg sudi lawat kitorg kat sini, thanks a lot 4 the wishes...alhamdulillah...


Quote:
ida isk : thanks..durian runtuh la...
kak daalia : tu la kak..suami dan anak2 mmg aset dan sumber kebahagiaan kita kan?
wanie : ala wanie, kitorg ni pun mmg rezeki Allah nak bagi..pasni ntah ada lagi ke tak..ayu doakan wanie menang plak yer...
kak mimi : he..he..amoi tu tak perasan kot umur husna..takpun dia malas nak bantah pasal tak tau cakap melayu..
ita@mamadina : hmm..sebaya la yer anak2 kita..bleh la tadika sesama kan? bila plak dina nak dpt adik ni?
fliffy : ingatkan merajuk..takpun ingatkan tgh 'pening2' sbb nak dpt org baru tadi?
oli aka mummy asha : tq...harap2 gitula...aminnn..
mummy Irdina&Arissa : husna punya la excited ngan hadiah kasut tu..sampai dlm umah pun nak berkasut!
kamalina : waahhh..rm500 tu...bestnya..
As : mmg pun...sampai sekarang omak eh seronok tak henti2 ! ekekeke
yong : haaa..yg kat atas tu la hadiah nya..
<< jeff >> : betul tu... anyway,thanks!
lieya : kenangan husna la tu..wpun omak eh yg buek kan...
gee : ok gee, good luck! neway, dah bjaya lum?
ummy tariqzaidanirah : ala akak jauh sgt..kalu tak bleh pas kat irah yg gebu tu..
marlin : hahaha..mak bapak dia penat soh posing tu..sampai muncung husna!
eija : tu la eija, husna dah boring2 sbb byk sgt peel mak bapak dia!
nurul : dapat kembar cam yana yini best gak kan? hadiah bak kata nurul dah byk ni..
fliffy : being TAG again by d same person? tak aci ni..tak sempat kenakan fliffy lagi..nantila..
zana : ha'ah, cian gak kat batrice nanti..ye tak.. tp kan zana,lelama nanti zana mesti rasa rindu nak pgnant..
azie : mmg syok azie...terlebih syok dari husna!
rani : thanks.. comel? hehe..tgk la gambar muncung dia yg sedepa tu!
hijanahhafiizh : sakura jauh kat sana..kalu tak bleh kak husna share ngan husna kan..



Wednesday, 9-Jan-2008 06:13 Email | Share | | Bookmark
Salam Maal Hijrah 1429

 
Pada semua muslimin muslimat mari bersama2 kita baca doa akhir tahun 1428 dan doa awal tahun 1429H...



Thursday, 3-Jan-2008 05:47 Email | Share | | Bookmark
selamat tahun baru....2008 !

 
 
harap masih belum terlewat untuk husna & co. ucapkan salam tahun baru pada semua kawan2 fp.. semoga tahun baru ni memberi 1001 kejayaan, kebahagian dan ketenangan kepada kita semua serta sentiasa dirahmatiNya..insyaAllah..



Quote:
thanks a lot to all frenz yg dropping by my fp...i'll come back with latest entry soon...keep on visiting! luv u all...



Monday, 17-Dec-2007 09:59 Email | Share | | Bookmark
keGILAan kU...

sikecik husna..
husna...
kasi blur sket..
View all 5 photos...


Quote:
yang ni pun cuba try test... walaupun tak jadik sangat..bolehla...kan?~ayat sedapkan hati! huhu



Quote:
yang ni aku belasah je,idea dtg tetiba2...edit punya edit, jadik le camni...


teman ni tengah mabuk PS kalau kome nak tau..


Quote:
ni masa husna 4 bulan, wpun takde btg hidung, dia tetap comel di hatiku!



Quote:
ni la cth gambar yg menggambarkan betapa aku mabuk hitam putih! haha, aku pun tak paham apa aku cakap!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net